Det finns olika sätt att säga Jag Älskar Dig på

När du älskar någon får världen en annan nyans. Det finns lite extra studs i ditt steg, och allt verkar lite ljusare, lite mer intressant, lite roligare. Att vakna klockan sju är en glädje, morgontrafik ger dig bara mer tid att dagdrömma, kontorspolitik har inte längre någon betydelse, och lite hårstrul från regnet förstör inte din morgon. Detta blogginlägg är ett firande av kärlek och romantik, och en guide om hur man säger ”Jag älskar dig” på unika sätt.

Om du är en traditionalist kanske du har tänkt på de konventionella sätten att uttrycka din kärlek. Du kan skicka ett dussin röda rosor, en hjärtformad ask med choklad eller en av dessa unika alla hjärtans dags presenter. Du kan köpa en personlig gåva eller minnesmärke och få den graverad med ett speciellt kärleksbudskap. Du kan bekänna din kärlek i ljus på en skylt vid en hockeymatch, eller köpa presenter av smycken och parfym. Dessa kärleksgester är hederliga och lämnar inget utrymme för tvivel om ditt avsedda budskap.

Med det sagt kan sådana fräcka kärleksuttalanden ibland vara överväldigande för personen i ditt liv – särskilt om ditt förhållande är ganska nytt. Ibland är de subtila gesterna bäst mottagna. Vi behöver alla lite hjälp med att navigera på den ojämna vägen till kärlek, som är full av tillfällen för fel och misstag. Medan våra hjärtan säger åt oss att skjuta efter stjärnorna och skrika från hustaken, måste vi iaktta kärlekens och romantikens sociala moral så att vi inte gör så många misstag före oss, vars hemska berättelser om hjärtskärande vi alla har hört tusen gånger.

Det har sagts att kärlek gör ont, kärlek är ett slagfält, kärlek är dödlig attraktion, och som Adam Sandlers karaktär Robbie Hart i ”The Wedding Singer” uttrycker det, kärlek stinker. Om du någonsin blivit skakad av någon, eller om ditt hjärta är krossat, kan det verka som om alla känslor mot kärlek är sanna. Men när det inte gör ont – när det bara är fint och dandy, är kärlek svaret, kärlek är en storartad sak, kärlek är tålmodig, kärlek är snäll och kärlek är allt du behöver!

Det finns många sätt att uttrycka din kärlek till någon, men särskilt i nya relationer bör några enkla sociala regler följas. Till exempel är den till synes enkla åtgärden att ändra sin Facebook -status från ”singel” till ”i ett förhållande” nästan garanterad att uppmana kommentarer, ”gillar”, e -postmeddelanden, texter, vägginlägg och telefonsamtal från vänner, bekanta, ovänner och släktingar . Det är en åtgärd som inte kan ångras, och det är en åtgärd som håller dig till ditt ord helt enkelt för att om du bestämmer dig för att avsluta förhållandet kommer du att tvingas meddela världen att du nu är ”singel” – en mycket mer förödmjukande statusuppdatering än den föregående. Och även om ditt offentliga uppbrott kommer att väcka färre svar än ditt tillkännagivande om nyfunnen kärlek, är kunskapen om att människor känner sympati, besvär eller tyst indignation mycket värre.

Var säker på att din partner känner på samma sätt innan du lägger ut dina glada nyheter på något onlinemedium. Om du är osäker – vänta på att han/hon ska skriva först. Det kan också vara klokt att vänta tills ni två har nått en punkt i er relation där saker är så allvarliga att sannolikheten för ett uppbrott är nästan ingen.

Om du inte har sagt orden ”Jag älskar dig” än, tänk noga på dina skäl för att göra det. Är det impuls, eller känner du verkligen kärlek till honom/henne? Det finns ingen anledning att hålla tillbaka om du verkligen älskar någon, men var medveten om att din partner kanske inte är redo att förkunna sin kärlek till dig i gengäld, vilket kan skada dina känslor. Kom också ihåg att vem som helst kan bekänna sin kärlek till någon, men handlingar talar högre än ord. Om du verkligen bryr dig om en person, visa dem i ditt sätt att agera och de saker du gör. Det är ofta de små sakerna som visar hur viktiga de är för dig.

Lämna en kärleksanmärkning på kylskåpet, hämta hans eller hennes favoritgodis på väg hem från jobbet en dag, ge massage utan att vänta dem i gengäld och gå upp tidigt för att göra frukost på sängen på en söndag morgon. Prova att lyssna aktivt med din partner regelbundet och lär dig vad som verkligen får dem att kryssa. Ta reda på vad hans eller hennes motiv är i livet och dela med dig av dem genom att planera saker tillsammans.

För att säga ”Jag älskar dig” på teckenspråk, sträck ut alla fingrar på ena handen som om du ger en high-five. Vik ner mitt- och ringfingret så att endast dina två yttre fingrar och tummen är uppåt. voila! Det är så enkelt.

Lämna en kommentar